INDIVIDUEEL
EXECUTIVE SEARCH
TEAM
ORGANISATIE

Wie zijn wij

Bart van Aken

Bart van Aken (1960) is oprichter van Van Aken & Partners in februari 2001.

 

Bart gelooft in het slimme onbewuste van mensen. De basis van zijn coach vaardigheden is een innovatieve methode die het individu, team of organisatie snel en accuraat in kaart brengt, gebaseerd op het gedachtegoed van Jung.

 

Hij kan het individu, teams en organisaties ontwikkelen op basis van de kern competenties, nog te ontwikkelen competenties en aangepast gedrag. Hij heeft kennis van en
kennissen in de markt en is een no-nonsense ondernemer met gevoel.


Als trusted advisor van de directie heeft Bart diverse bedrijven begeleid in het midden en hoger segment. Dit altijd met een coachende insteek, met de nadruk op groei en het slim benutten van het aanwezige potentieel. Teams en organisaties sterker maken en uitbreiden met de competenties die ontbreken.

 

Motto: succesvol zaken doen begint bij het vullen van de emotionele bankrekening van je opdrachtgevers.


Werkervaring heeft Bart opgedaan bij de Koninklijke Marine en in het bedrijfsleven. Hij is gecertificeerd in het werken met de ACT® methodiek en heeft de opleiding voor Analytische Coach afgerond. Bart is resultaat gericht, empathisch en heeft een directe stijl van werken.

 

Thomas Kok

Drs. Thomas Kok (1949) is Psycholoog en Managementadviseur.

Organisaties worden gedragen door mensen. Vrouwen en mannen die goed zijn in hun vak waarin ze geloven en in samenwerking meerwaarde leveren. Goed management is geen overbodige luxe maar een noodzakelijke voorwaarde voor succesvol ondernemen met gemotiveerde mensen.

 

In zijn rol als managementadviseur richt Thomas zich op het organiseren van mensen binnen de context van een gezamenlijk bedrijfsdoel. Hij put daarbij uit zijn kennis als (organisatie)psycholoog en zijn ervaring als adviseur en manager.

 

Vanaf 1975 heeft Thomas gewerkt voor verschillende adviesbureaus, als uitvoerend adviseur (trainer, coach, selecteur) en als (mede)directielid, zowel in Nederland als daarbuiten (o.a. in Scandinavië, Oost-Europa, USA). Een bijzondere specialisatie betreft een veeljarige studie in de Jungiaanse psychologie in Nijmegen en in Zürich/Küsnacht. Daarmee leerde Thomas naast het toepassen van rationele concepten ook oog te krijgen voor de irrationele krachten van het onbewuste. In zijn aanpak combineert hij deze beide kanten van de menselijke existentie ten behoeve van effectief organisatiegedrag.

 

Ed Baas

Ed Baas (1952) is Change Manager en schrijver.


Elke organisatie heeft behoefte aan goed opgeleide professionals die niet alleen met hun kennis en vaardigheden, maar ook in hun gedrag en uitingen de organisatie ondersteunen. Ons handelen in een organisatie is niet louter gebaseerd op zichtbare aspecten, maar wordt voor het grootste deel bepaald door onze onbewuste aansturing.

 

Moderne instrumenten als ACT® kunnen gedrag aan de buitenkant goed verbinden met onbewuste drijfveren die dit gedrag bepalen. ACT® kan een potentiële kiem voor conflicten, ziekteverzuim, aangepast gedrag bij stress en druk onderkennen, waardoor organisaties met meer efficiëntie hun medewerkers individueel en in teamverband kunnen inzetten.

 

Als Change Manager houdt Ed zich bezig met deze veranderprocessen in teams en organisaties. Daarbij maakt hij gebruik van ACT® om de onbewuste aansturing van de medewerkers te meten, waarmee de weg tot inzicht en bewustwording open ligt.

 

Ed is Internationaal manager geweest, onder andere in de USA (Spacelabs Medical). Nu werkt hij meer dan 12 jaar als adviseur in een breed spectrum van organisaties. 

 

Ed ondersteunt direct bestuurders, teams en organisaties in het proces van verandering en verbetering. Deze verbeteringen kan Ed via ACT®, uiteraard gecombineerd met de juiste kennis (waaronder de postdoctorale opleiding Verandermanagement aan de Universiteit van Amsterdam), helder en inzichtelijk maken.

 

Daarnaast schrijft Ed boeken om individuele medewerkers in de organisatie inzicht te geven in hun persoonlijk onbewuste handelen. 

 

Meer informatie over ACT®vindt u op www.actproducts.nl.

 

Anke Meerding

Anke Meerding (1965) is oprichter van Het Kantoor van nU.

 

Veel talent dat al in u en uw organisatie aanwezig is blijft liggen, omdat het om onbewuste drijfveren en kwaliteiten gaat. De methodiek, die Van Aken en Partners hanteert om juist dit onbewuste potentieel te gaan aanspreken, vind ik geweldig. De methodiek werkt met archetypische beelden ontworpen door Carl Jung. Doordat wij deze visie delen is het prettig samenwerken met Bart!

 

In mijn bedrijf Het Kantoor van nU ga ik uit van de bewuste en onbewuste drijfveren en talenten van mensen. Het doel is om mensen individueel en in teamverband te faciliteren zich voluit te ontwikkelen en stappen te zetten die nodig zijn om met plezier te kunnen werken!

 

De methodiek waarmee ik werk maakt de innerlijke motivatie van u als bron van al uw handelen helder. Het motivatieprofiel maakt uw natuurlijke begaafdheid en uw (besuste of onbewuste) innerlijke bestemmingsplan dat u al van jongs af aan heeft en dat daardoor uit uw eigen levensverhalen zichtbaar te maken is. Dit motivatieprofiel heeft tevens een voorspellende waarde voor uw motivatie in de toekomst. Om uw natuurlijke begaafdheid met kracht te kunnen uiten, is het essentieel dat uw eigenwaarde en geloof in eigen kunnen sterk is. Daarom is bekrachtiging van uw unieke motivatieprofiel essentieel.

 

Meer informatie over Het Kantoor van nU vindt u op www.hetkantoorvannu.nl

 

© van Aken & Partners | Sitemap | Disclaimer